3arh CRM

Vtiger CRM je brezplačna 100% odprtokodna rešitev za mala in srednje velika podjetja.

 

 

 

 

CRM - (Customer Relationship Managment) - upravljanje odnosov s strankami.

 

  • Avtomatizacija prodaje

  • Avtomatizacija trženja

  • Avtomatizacija servisiranja stranke

  • Upravljanje aktivnosti

  • Upravljanje z materialom

  • Koledar

  • Implementacija z elektronsko poštovtiger-logo

Odnos s stranko je ključnega pomena za konkurenčnost in napredek poslovanja. Tržne razmere v današnjem času zahtevajo učinkovite poslovne procese in hiter dostop do ključnih informacij.

 

 

Vtiger CRM sistem vam prinese to in še mnogo več.

 

 

Osnovni cilj vsakega podjetja so zadovoljne stranke. Pri današnjem tempu poslovanja pa se prepogosto zgodi, da zaposlenim v podjetju zmanjkuje časa za nego odnosa s stranko, čemur lahko hitro sledi izguba pomembnega posla ali celo stranke.

 

 

CRM sistem je orodje, ki samodejno poskrbi za večino osnovnih procesov, ki po nepotrebnem tratijo čas in energijo zaposlenih.

 

 

Splošno prepričanje, da je uvedba CRM sistema finančno prevelika investicija ne drži, saj obstaja vTiger CRM - edini popolnoma odprtokodni brezplačni CRM sistem na svetu.

 

Ker gre za odprtokodno rešitev je na voljo mnogo brezplačnih dodatkov in razširitev s katerimi lahko sistem popolnoma prilagodimo vašemu poslovnemu procesu.

 

 

Poleg razširitev, ki so brezplačno na razpolago na spletni strani izdelovalca sistema nudimo tudi dodatke, ki so rezultat lastnega razvoja.

 

 

 

S temi dodatki na primer omogočimo napredno upravljanje s servisnimi opravili kar z mobilnega telefona.

Rešitev je izredno primerna za podjetja, ki imajo veliko terenskih opravil, saj omogoča enostavno in natančno beleženje porabljenega časa in materiala.

vtiger crm